Impact

Testimoniale participanți program Social Enterprise 360 - România

Programul SE360 reprezintă un pas în plus pentru a mări puterea de schimbare a educației antreprenoriale, prin promovarea necesității de a împărți profitul cu cei dezavantajați pentru a asigura bunăstarea tuturor.
Virgil Blage, Director, Colegiul Economic Partenie Cosma, Oradea

Programul SE360 reprezintă o inițiativă semnificativă pentru amplificarea competențelor specifice managementului de proiect și antreprenoriatului care le favorizează elevilor atât racordarea la realitățile sociale, cât și posibilitatea de a identifica strategii eficiente de rezolvare a problemelor prin metode interactive.
Goruneanu Grațiela, profesor coordonator Colegiul Național Al. I. Cuza București

Participarea la competiție a constituit un element de uniune pentru membrii echipei Path to Knowledge. Datorită Social Enterprise 360, am învățat cum să lucrăm mai bine în echipă, cum să respectăm anumite termene limită, dar și cum să ne dezvoltăm propria afacere. În plus, fiecare membru și-a testat capacitățile personale, reușind să ducă la bun sfârșit o sarcină... Ceea ce ne-a plăcut cel mai mult la această competiție a fost consultanța directă și strict axată pe ideea de afacere!
Andrei Linguraru, elev, Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț

Participarea la competiție a întărit legăturile dintre noi, membrii echipei și ne-a dat șansa de a ne exersa creativitatea și abilitățile de prezentare, de a lucra împreună cu voluntarii ale căror recomandări ne-au ajutat să ne dezvoltăm afacerea în plan real. Toate acestea fiind spuse, cel mai important este faptul că noi sperăm să sprijinim cât mai multe persoane cu deficiențe de vedere să devină mai independente și să se integreze mai ușor în societate utilizând ochelarii Mitra. Împreună putem învinge întunericul printr-o utilizare inteligentă a tehnologiei!
Miruna Gafencu, elevă, Colegiul Național George Coșbuc București

Înainte de a participa la SE360, aveam doar o percepție teoretică despre ce înseamnă antreprenoriatul social și cum poate fi administrată o afacere reală. La finalul programului, pot spune că am experimentat și partea practică și am conștientizat prin exemple impactul pe care îl pot crea antreprenorii sociali în comunitate.
Valentin Bucur, elev, Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu București